Info angående KarateKidz som önskar gå över till Barngrupperna i Harmonisalen, samt gällande vilken grupp KarateKidzen skall tillhöra. Lördagen 5/9 fick KarateKidzen träna med kl. 11.00 gruppen eftersom vi inte startat någon Nyb.grupp detta datum. Eftersom vissa trivdes i denna grupp får KarateKidzen (som är minst 8år) HT-15 välja om de vill träna i kl. 10.00 gruppen med Nybörjarna eller i kl. 11.00 gruppen Barn Fortsgrupp, båda i Harmonisalen.

KarateKidz är en grupp som förbereder eleverna på att träna Karate med hälp av karateinspirerade lekar och andra övningar. När eleverna når åldern 8år är det dags att gå över till Barngrupperna som har en åldersgräns på minimum 8år för att få träna där. Eftersom KarateKidz är en grupp som endast förbereder och introducerar Karate så kommer ALLA elever, vare sig man har 1 eller 3 stjärnor på sitt bälte när man blir 8år, att få starta från början i vårt Barn/ Mon- gradsystem och första graderingen blir då till 1 rött streck.

Omgradering för dem som missade senaste gradering eller inte kunde närvara då kommer att ske Lördag den 26 September på ordinarie träningstid.

Glöm inte att betala terminsavgiften, HT-15 har startat men det är fortfarande många som inte betalat sin avgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed