Vi har nu till helgen, på lördag uppstart för våra Barngrupper i våra nya lokaler Sporthallen KBA, sporthall/ motionshall C och D. Föräldrar, vänligen lämna av era barn vid entrén, för ALLA grupper gäller att ni får inte följa med in till hallen. Våra ledare kommer ut och visar vägen in till omklädningsrum och dojo.

Kommunen / KBA Karate har med anledning av ökad smittspridning och striktare restriktioner, beslutat att inga föräldrar får komma in och titta på Prova på-passet samt vi har endast 1 (en) Prova på-gång. Vi ber er nu också att anmäla ert interesse för att vara med och testa Karate 1 gång. Anmäl via länken e-post;

info@kungsbackakarateklubb.se

– Anmäl intresse för Prova på- Skriv namn på Barnet, född år /månad/ dag på den som ni vill ska testa karate på lördag, samt i vilken grupp

– KarateKidz 6-8 år kl. 10.00 eller

– Barngrupp 9-12 år kl. 10.00

Vi har plats för max. 15 st i lokalen, så anmälningsordning gäller!! När ni anmält interesse så får ni ett svar med ert turnummer. OBS. bara 15 st aktiva får vistas i lokalen samtidigt. I mån av plats kan man vara med och testa 1 gång vid senare tillfälle, nästa lördag den 13/3, om det blir fullbokat den 6/3.

Vi beklagar detta sena besked om ändrade rutiner gällande våra Prova på-grupper, men de nya plötsliga restriktionerna gäller nu från den 1 mars.