Kungsbacka Karateklubb har nybörjarstarter två gånger per år, vid varje terminsstart. Nybörjarna delas in efter åldersgrupperna nedan och det finns separata grupper i Kungsbacka och Onsala.

Ingen föranmälan krävs för att börja, utan anmälan görs i samband med första träningen. Träningsterminen startar normalt i samband med skolstarten i januari respektive mitten av september. Vi publicerar datum för varje nybörjarstart på förstasidan på vår hemsida, i tidningsannonser samt på affischer och infoblad som delas ut på olika platser.

I samband med varje terminsstart hålls två stycken -PROVA PÅ- träningar där alla är välkomna att gratis prova på vår träning. Skulle man av någon anledning inte kunna komma på dessa så är det inga problem att komma någon vecka senare och prova på EN gång vid senare tillfälle. När man provtränat får man bestämma sig om man vill börja i den aktuella nybörjargruppen och betalar då in avgiften på vårt PG.

Lämplig klädsel för nybörjare innan man skaffat dräkt är T-shirt och långa träningsbyxor. Vi tränar alltid barfota.

Gruppindelningen sker initialt efter ålder från de yngsta ”Karate Kidz” 6-8 år till vuxengrupper där man sedan går igenom svårighetsgrad från nybörjare till avancerad. Utöver dessa finns det dessutom föräldragrupper som tränar samtidigt som barnen i sportcentret på lördagar. Det finns grupper som tränar parallellt i våra olika lokaler, Sportcentret, Kollaskolan och Fjordskolan. Läs mer om våra olika grupper här bredvid.

Karate Kidz grupperna är för de allra yngsta. Här ägnar man sig åt karate under lekfulla former som en förberedelse för våra barngrupper. Karate Kidz finns både i Judohallen i Kungsbacka Sportcenter och på Fjordskolan.

Barngrupperna tränar karate anpassat för barn. Man tränar 1-2 gånger i veckan. Grupperna finns i Harmonisalen Kungsbacka Sportcenter, Kollaskolan och Fjordskolan. Det som tränat ett tag i barngrupperna kan även få prova på tävlingsgruppen.

Karateinspirerad fysträning ofta med mittsar. Dessa grupper går oftast parallellt med barngrupperna på lördagar så att föräldrar och barn kan träna samtidigt.

Vuxengrupperna tränar traditionell karate under moderna former med fokus på fysik, smidighet och koordination. Det finns grupper på en rad olika nivåer indelade efter bältesgrad.

[ultimate_info_banner banner_title=”Karate Kidz” banner_desc=”Info info” ib3_background=”#1e73be”][ultimate_info_banner banner_title=”Karate Kidz” banner_desc=”Info info”][ultimate_info_banner banner_title=”Karate Kidz” banner_desc=”Info info”]
[ultimate_info_banner banner_title=”Karate Kidz” banner_desc=”Info info”][ultimate_info_banner banner_title=”Karate Kidz” banner_desc=”Info info”][ultimate_info_banner banner_title=”Karate Kidz” banner_desc=”Info info”]

NYBÖRJARKURSER VT 2017
– PROVA PÅ – 2 GÅNGER UTAN KOSTNAD

Nybörjarkurser VT-17 startar i
Judohallen / Harmonisalen i Sportcentret vid simhallen;
Lördag den 14/1 samt 21/1 KarateKidz Judohallen 6-8år 10.00 – 11.00
Lördag den 14/1 samt 21/1 Barngrupp Harmonisalen 9-12år 10.00 – 11.00
Därefter löpande intag, du kan testa 1 (en) gång januari ut om du missat våra första -Prova på- tillfällen.

Kollaskolans Gymnastiksal Kungsbacka
Måndag den 16/1 Nybörjare Ungdom&Vuxen från 13år ca 19.30 – 21.00
Onsdag den 19/1 Nybörjare Ungdom&Vuxen från 13år ca 19.30 – 21.00
Därefter löpande intag, du kan testa 1 (en) gång januari ut om du missat våra första -Prova på- tillfällen.

Fjordskolan Onsala
Torsdag 12/1 samt 19/1 KarateKidz 6-8år 17.00 – 18.00
Torsdag 12/1 18.00 – 19.00 samt samt söndag den 15/1 kl. 11.00 – 12.15 Barngrupp 9-12år
Fredag 13/1 17.00 – 18.30 samt söndag 15/1 12.30 – 14.00 Ungdom&Vuxen från 13 år
Därefter löpande intag, du kan testa 1 (en) gång januari ut om du missat våra första -Prova på- tillfällen.

Tiderna för de olika grupperna ser ni också i vårt schema.

Välkomna att prova på!

[ultimate_ctation el_class=”Grupp”]Karate Kidz 6-8år

Lördagar Judohallen 10.00 – 11.00.

[/ultimate_ctation][ultimate_ctation el_class=”Grupp”]Karate Kidz 6-8år

Torsdagar Fjordskolan 17.00 – 18.00.[/ultimate_ctation]

[ultimate_ctation el_class=”Grupp”]Beskriv[/ultimate_ctation][ultimate_ctation el_class=”Grupp”]Beskriv[/ultimate_ctation]

Karate Kidz

Fjordskolan

Lördagar 10

Karate Kidz

Fjordskolan

Lördagar 10

Karate Kidz

Fjordskolan

Lördagar 10

Karate Kidz

Fjordskolan

Lördagar 10

Karate Kidz

Fjordskolan

Lördagar 10

Karate Kidz

Fjordskolan

Lördagar 10